fbpx

 Ако чувствувате внатрешен повик за 
будење…

Ако сакате да ја подигнете свесноста за предизвиците со кои се соочувате…
Ако мислите дека секој момент од животот е вреден да се живее…

 


Секој од нас во себе поседува огромна моќ која може да го трансформира секој дел од нашиот живот. Таа моќ не треба да се достигне, таа ВЕЌЕ постои во нас, потребно е само да се разбудиме од сонот во кој живееме.
Оваа работилница ќе го поддржи вашиот внатрешен развој и ќе го поттикне будењето на свеста во вас. Преку одредени техники, вежби, медитации и разговори ќе нурнеме длабоко во себе и ќе го разбудиме своето вистинско Јас, кое се наоѓа позади концептите и емоциите на кои го градиме својот идентитет.

 

Темите на оваа работилница се:

 
 • Како мислите и верувањата го креираат нашиот живот
 • Предизвиците во партнерските, родителските и другите врски како можност за промена 

 • Како да излезете од кругот на искуствата кои се повторуваат на полето на врските, кариерата и финансиите

 • Ослободување од концпетите кои ја попречуваат вашата себереализација

 • Трансформација на емотивните обрасци

 • Простување и ослободување од тешките мисли

 • Внатрешен мир и како до него

 • Како да ги хармонизирате умот и срцето (мислите и емоциите) и да бидете свесни креатори на својот живот

 • Медитации

 

Бенефитите од оваа работилница:

 
 • Будење на свеста за СЕБЕ

 • Чувство на внатрешен мир

 • Ослободување од стресните и ограничувачки мисли

 • Самодоверба

 • Разбирање на себе и другите

 • Позитивен поглед кон животот

 • Увиди кои водат до внатрешна трансформација

За време на работилницата ќе имате можност да работите групен коучинг со Илина, да си поставите длабоки прашања кои можат во потполност да ја променат вашата перцепција на животот. Ако успеете да ја промените перцепцијата, ќе можете да промените апсолутно СЕ. 

 

Место и датум на одржување:

Хотел тцц Гранд Плаза Скопје  

03.11 (недела) 

10-17 часот

 

Цена за учество:

 
2700 денари

За да го резервираме вашето место,откога ќе се пријваите потребно е да извршите уплата во рок од два работни дена.

Еден дел од износот на влезницата е наменет за хуманитарни цели

 

Инструкции за уплата:

 

Илина Ведран Дооел Скопје   

210 070 392470170   Нлб Тутунска Банка