fbpx

Индивидуални онлајн сесии со Илина Ведран

 

Индивидуалните сесии се достапни онлајн преку Зум или Вибер. Ефикасноста на онлајн сесиите е иста како и во живо.

Работата еден на еден е ефикасна ако чувствувате заглавеност во некоја област од својот живот и не знаете како да ги откриете подсвесните верувања. Исто така се препорачува за оние кои немаат големо исксутво во работата на себе.

Методата по која се работат индивидуалните сесии е PRESENCE COACHING каде преку одредени прашања и свесност за телесната присутност, доаѓаме до ослободување од ограничувачките верувања, развиваме свесност за нашите внатрешни динамики и телесни обрасци кои се водени од емоциите.

Темите на кои можеме да работиме?

-Партнерски врски

-Родителски врски

-Деловни врски

-Самодоверба и љубов кон себе

-Успех и кариера

Времетраење на сессите:

Сесиите се реализираат како пакет од три сесии со времетраење од околу еден час. По завршувањето на трите сесии доколку е повторно потребна поддршка може да се закаже по една индивидуална сесија.

Напомена:Оваа метода е за личен развој, не е психотерапија

 

 

Цена на сесиите

Пакет од три индивидуални сесии: 5000 ден

Една индивидуална сесија: 2000 денПополнете ја пријавата за да закажете термин