fbpxОслободете се од теретот на стресните и ограничувачки мисли и пронајдете ја својата внатрешна моќ

Препознајте го своето вистинско Јас ослободено од ограничувачките верувања…

Ослободете се од товарот на мислите и идеите за себе кои ги носите долги години…

Научете како да ги поддржите и другите во процесот на нивното внатрешно исцелување…

Што е Presence Coaching?

 

Presence Coachnig е програма која е насочена кон будењето од  негативните верувања и идеи кои не ни дозволуваат да се отвориме кон животот и луѓето околу нас . Приказните кои си ги зборуваме на самите себе и за кои сме емоционално врзани, траат долги години и ја креираат нашата реалност.

Нашето лично искуство е единствено и уникатно, во него постои огромен потенцијал, без разлика дали во овој момент вашето искуство е тешко или лесно. Потенцијалот се наоѓа позади нашите верувања, мемории од минатото и емоциите. Ако знаеме како да го преминеме велот на нашата органичувачка перцепција кој е креиран од она кое го веруваме за себе(“Не сум вреден“…“Не сум доволно добар“…“Сам сум“…“Не сум доволно сакан“..), можеби ќе се видиме себеси на еден сосема нов начин и нашето исксутво и врските ќе добијат една сосема нова димензија која е слободна и отворена.

Самиот процес на Presence Coaching е длабок и едноставен, кој преку моќни прашања ви помага да ја препознаете својата автентичност и да ја ослободите својата енергија од тешките верувања. Со помош на длабоко себе-испрашување и присутност во телото, можеме да направиме трајни промени во нас и нашето животно искуство во овој момент сега.

По завршување на обуката процесот ќе можете да го работите и со други луѓе или да го интегрирате во својата работа.Што ќе истражиме и научиме ?

 

  • Што ја креира нашата перцепција
  • Разликата помеѓу тоа што сме и нашите органичувачки верувања
  • Поврзаноста на телото со умот 
  • Како да се исцелиме од негативните и ограничувачки верувања
  • На кој начин да ја прекинеме идентификацијата со внатрешниот критичар и анксиозните мисли
  • Релаксирање и ослободување на телото од стресните мисли и старите обрасци 
  •  Како да ги пресретнеме емоциите и да создадеме однос со своите незрели делови без да се идентификуваме со емоциите 
  • Медитации кои ќе го подржат целиот процес 
  • Како да ја интегрираме оваа метода во вашата работа или секојдневие (Упатство за работа со програмата)
 

Кои би биле вие без стресните и ограничувачки верувања?

Што добивате?

Кога се одржува обуката?

 

21-22.05  10-16часот

 

 Обуката се одржува во просториите на “Арс Лусида“- Скопје


Цена за присуство

ПОПУСТ за пријави до 10.05: 5000 ден (Износот можете да го платите на две еднакви рати од 2500 денари)

Повторување на обуката: 3500 денари

Редовна цена: 6500 ден

За пријава потребно е да изршите уплата на аванс во висина од 50% од износот, остатокот можете пред почетокот на обуката.

За да го резервираме вашето место вашата уплата направете ја најкасно два дена по пријавувањето. 

Бидејќи обуката е со физичко присуство, местата се со ограничен број, поради тоа ве молиме извршете ја вашата пријава и уплата на време.

Инструкции за уплата:

210 070392470170

Илина Ведран Дооел Скопје

Нлб Тутунска Банка

За пријава пополнете ја контакт формата

Контакт тел 076 269 268