fbpx


Кога ќе се ослободиме од негативните идеи за себе, во нашиот живот се отвараат безброј нови можности за крериање на нови искуства

Прашајте се себеси:

Дали сакам да излезам од старите обрасци во своите врски каде се чувствувам недоволно сакано и прифатено?

Дали сум подготвен да се ослободам од верувањето дека не заслужувам доволно и поради тоа морам да се сложувам со она кое не го сакам?

Дали чувствувам внатрешен повик за трансформација и себеисцелување?

Што може да ви понуди оваа програма?

 • 4 вебинари работилници
 • Интроспективни вежби за примена во секојдневниот живот
 • Пракса која ќе ви помогне да го промените начинот на кој што се чувствувате во врска со себе
 • Чекори кои ќе ви помогнат да се ослободите од концептот за ниска самодоверба и да се вреднувате себеси повеќе
 • Вежби за освестување кој е вашиот вистински идентитет и како да се ослободите од негативните идеи за себе
 • Длабоко разбирање од каде доаѓа неприфаќањето на себе и како наместо тоа да развиете љубов и разбирање кон себе
 • Вежби за  работа со емоциите 
 • Медитации за љубов кон себе 
 • Конекција со други луѓе кои се посветени на развој 

Темите на кои ќе работиме:

 • Зошто себеприфаќањето е најважната причина за било каква трансформација на целото наше искуство и како води до себеисцелување
 •  Како мислите и верувањата го обликуваат нашиот живот
 • Која е причината поради која постојано привлекуваме слични искуства во врските каде што се чувствуваме недоволно сакано и разбрано
 • Емоциите и нашата врзаност за минатото
 • Како неизразените емоции ја креираат нашата реалност
 • Што е за нас дефиниција за љубов и како да ја промениме
 •  Ослободување од себеосудата и вината
 • Исцелување на детето во нас
 • Од потреба за внимание и осаменост до подлабоко поврзвуање со себе и другите
 • Простување
 • Отварање кон новите можности и креирање на нова реалност 
 • Препознавање на изобилството во нас и околу нас


Програмата ја води:

 

Илина Ведран – лиценциран тренер по методата на Лујза Хеј во Мк, ментор, коуч и авторДатум, време и место на одржување:

05-26.11 

4 недели секој петок од 19-21 часот

Работилницата се одржува онлајн преку  ZOOM

 

Вашата инвестиција:

4000 денари 

Плаќање на рати: Две еднакви рати од 2500 денари

Инструкции за уплата:

Илина Ведран Дооел Скопје

210 070392470170 Нлб Тутунска Банка Скопје

Цел на дознака:  Работилница

Местата се со ограничен број.За да го резервираме вашето место уплатата извршете ја најкасно два дена по пријавата. 

Ви благодариме!