Еднодневна работилница 03.11

  Ако чувствувате внатрешен повик за будење… Ако сакате да ја подигнете свесноста за предизвиците со кои се соочувате…Ако мислите дека секој момент од животот е вреден да се живее…   Секој од нас во себе поседува огромна моќ која може да го трансформира секој дел од нашиот живот. Таа моќ не треба да се достигне, таа ВЕЌЕ …

Еднодневна работилница 03.11 Read More »