Твојот живот е СЕГА

Многу често одиме низ животот со доза на незадоволство постојано исчекувајќи нешто да се случи. Да пронајдеме подобра работа, да имаме повеќе пари, да најдеме некој кој ќе не сака, да имаме деца, да дојдат подобри времиња и уште многу други изговори. Понекогаш ќе дојдат и тие времиња и повторно ќе чекаме  да ни пораснат …

Твојот живот е СЕГА Read More »