fbpx


Сакаш да се чувствуваш себеси?

Да допреш до својата длабочина?

Да ја искусиш својата радост?

Својот магнетизам?

И да им дозволиш да водат


Звучи добро теоретски, но како можеме да го направиме тоа?

Да дозволиме нашата најдлабока женска суштина да тече низ нас, да не движи и инспирира не е начинот на кој што повеќето жени знаат да функционираат. И тоа не е затоа што сме скршени или лоши, туку бидејќи живееме во свет во кој преовладува интелектот, а она кое го чувствува нашето тело го гледаме како невалидно. Немаме упатство како да се БИДЕ жена во овој свет, што допринесува тешко да се снајдеме самостојно на овој пат.

Поврзи се...Исцели...Креирај
Што значи EMBODIMENT (отелотворување на женственоста?) 

Кога почнав да работам со отелотворување, приметив дека самиот процес не се базира на тоа нешто да се разбере, да се поправи, да се разреши и стави под контрола, туку да се прифати нашата есенцијална суштина да се движи во нас и да ги допре и омекне ,оние делови кои се во тензија и заглавени како верувања во телото.

Отелотворувањето на женственоста значи прифаќање на нашата радост и препознавање дека во нас постои и нешто повеќе од болката и старите повреди. Тоа не е потиснување, туку напротив одење длабоко во себе, испод површината од каде можеме со нежност да ги пресретнеме оние наши делови кои не веруваат во својата добрина, вредност и внатрешна убавина.

Како што се запознаваме себеси во својата автентичност, така почнуваме да ја препознаваме во своите искуства. На полесен и креативен начин создаваме и се движиме кон своите цели. Исто така нашите односи се трансформираат на неверојатен начин.

Што ќе научиме?

 • Како да ги стабилизираме двата поларитета во нас интелектот и телото
 • Како да поставуваме интелегентни прашања и да го слушаме своето тело
 • На кој начин да ги пресретнеме и освестиме ограничувачките верувања и да ги промениме во својот нервен систем
 • Како да го прекинеме прекумерното размислување и да го смириме својот нервен систем
 • Нашиот однос со емоциите и моќта на ранливоста
 • Љубов кон себе и својата автентична женственост
 • Будење на внатрешна сочувствителност и моќта на срцето
 • Поврзување со телото и благодарност
 • Креирање на нова ЈА

Ти си прекрасна и вредна, погледни го тоа!

Што добивате?

Оваа работилница е сигурно, разбрано и подржано место додека поминувате низ процесот на внатрешна трансформација.

 

Време,место и цена на програмата

18.02.2023

Цена за присуство: 2900 денари

Место на одржување: Хотел Александер2 Скопје

Побрзајте и резервирајте го своето место на време, местата се со ограничен број

Комплетирана пријава е пријава со уплата

Инструкции за уплата:

Илина Ведран Дооел Скопје

210 070392470170

Нлб Тутунска Банка СкопјеЦен

Пријави се!

  Име

  Презиме

  Телефон

  E-пошта

  Град

  Занимање

  Порака