fbpxРазбудете ја својата внатрешна моќ и препознајте се себеси на сосема
нов начин, надвор од старите верувања

Сите ние во себе имаме неосвестен потенцијал кој е прекриен со нашите ограничувачки верувања и нашите емоции. 

Дали некогаш сте се прашале себеси кои би биле вие надвор од своите ограничувања?

Дали можете да се почувствувате себеси на еден сосема нов начин како неограничен потенцијал?

Оваа програма на интересен и креативен начин преку отварање на свеста за себе и својата внатрешна вистина, може да ви помогне да се ослободите од менталните и емотивните блокади, кои ве попречуваат да ги видите можностите кои постојат во овој момент сега од вашето искуство.

Сите ние поседуваме алхемичарска моќ да ги трансформираме своите предизвици во мудрост и нови можности.Без разлика дали вашиот предизвик е на полето на врските, финансиите, кариерата или здравјето, овие 4 недели можат да ви помогнат да нурнете подлабоко во СЕБЕ и да се поврзете со својот внатрешен глас и интуиција кои можат да ве одведат на сосема ново место.Оваа програма може да ви помогне да:

 • се поврзете со својата автентичност
 • ги погледнете своите емоции и ограничувачки верувања без да се идентификувате со нив
 • го интензивирате сегашниот миг во себе
 • ги ослободите емоционалните блокади 
 • ја видите пошироката слика на огранучувањата од минатото и да го отпуштите
 • го истражите потенцијалот во своето лично искуство СЕГА
 • ја разбудите својата креативна енергија- женскиот аспект
 • се разбудите од влијанието на ограничувачките верувања
 • ја отворите вратата на изобилствотоШто ќе истражиме?

 

 •  Inner Alchemy- картичките за личен развој кои ги употребуваме во оваа програма ќе ни помогнат да го освестиме својот однос со одредени аспекти и архетипови во нас и да ја прошириме својата свест надвор од познатите мисли и емоции за себе. Некои од тие аспекти се: сила, сочувстителност, радост и слободна воља, но се прекриени со нашите ограничувачки верувања и се појавуваат како фрустрација, недоволна мотивираност, недоволна свесност за својата вредност и себенегација или вина.  ( Секој учесник ќе има можност да нарача картички или да добие модел самиот да ги изработи)
 • Поврзувањето со нашата внатрешна суштина преку отварањето кон ранливоста,може да ни помогне да ги ослободиме емоциите кои ни тежат и да се спознаеме себеси подлабоко од своите ограничувања и историја.Препознавањето на верувањата од минатото и будењето на внатрешната сочувствителност можат да не ослободат од повторувањето на истите искуства и делувањето од позицијата на нашето минато.

 

 • .Сите наши искуства се поврзани со тоа колку сме отворени за примање и давање. Поради тоа ќе работиме на освестување на конфликитите во нашите односи ( машко-женски поларитети), особено женскиот-емотивниот и колку дозволуваме да примиме вистински. Ќе погледнеме во својот однос кон себе, почнувајќи од верувањата од детството  и ќе се отвориме за нови можности  препознавајќи се себеси на сосема НОВ НАЧИН.

“Можеме да бидеме среќни кога нашите околности се добри, но можеме и да бидеме слободни кога нашите околности не се во склад со нашите очекувања. Секој предизвик е можност за да доживееме внатрешна алхемија“

Што добивате?Кога почнува програмата?

Програмата почнува на 05.12 во времетраење од 4 недели до 27.12

Секој понеделник од 19-21 часот онлајн преку ЗУМ.

Цена за присуство

ЕДНОКРАТНА УПЛАТА со попуст за пријави до 01.12 (со карти и платена поштарина во Мк) :  6000ден 4600 денари

Без карти ( картите ќе ги добиете електронски и ќе можете да ги изработите-испринтате и исечете сами): 4200 денари

ПЛАЌАЊЕ НА  2 РАТИ:  2500 денари на две еднакви рати

За пријава потребно е да извршите уплата со пополнета веб пријава.

Инструкции за уплата:

Илина Ведран Дооел Скопје

210 070 392470170

Нлб Тутунска Банка

Цел на дознака: Програма – Внатрешна алхемија

 

Местата се ограничени, резервирајте го своето место на време

 

  Име

  Презиме

  Телефон

  E-пошта

  Град

  Занимање

  Порака