fbpx

Индивидуални EMBODIMENT онлајн сесии
“ТЕЛОТО ЗНАЕ“

Како EMBODIMENT индивидуалните сесии можат да ти помогнат?

Твоето тело ЗНАЕ, ако му дозволиш да те води ќе ти покаже во кој правец треба да се движиш, што е за тебе, како да се исцелиш, што сакаш, што не кореспондира со тебе, кој е твојот следен чекор итн. Многу често своите одлуки и целиот свој живот го водиме според она кое интелектуално го знаеме, но кога делуваме на тој начин, ние делуваме преку познатите ограничувачки програми и секогаш го добиваме истото.

Што е тоа прекрасно што не го знаеш за себе?

Оваа метода не те форсира на промена, ниту пак создава притисок да повторуваш нешто за да стане дел од твоето искуство, туку едноставно те ослободува од она кое што не си (стресот од верувањата и емоциите) и те поврзува со твојата автентична намера и внатрешна цел, која многу од нас воопшто не ја знаат.

Ние не мораме макотрпно да работиме на себе и да се менуваме, можеме да се поврземе со своето тело и да ги ослободиме блокадите кои ќе го отворат нашиот потенцијал кој постои во позадината. Тогаш се менува и нашата реалност.

Промената се забележува веќе од првата сесија, се препорачуваат до три сесии.

Индивидуалните сесии се достапни онлајн преку Зум или Вибер. Ефикасноста на онлајн сесиите е иста како и во живо.


Темите на кои можеме да работиме?

-Женственост

-Партнерски врски

-Родителски врски

-Деловни врски

-Самодоверба и љубов кон себе

-Успех и кариера

Времетраење на сессите:

Сесиите се реализираат како пакет од три сесии со времетраење од околу еден час. По завршувањето на трите сесии доколку е повторно потребна поддршка може да се закаже по една индивидуална сесија.

Напомена:Оваа метода е за личен развој, не е психотерапија

 

Дали си подготвен за промена длабоко во себе?

 

Цена на сесиите

Пакет од три сеанси: 6000 ден

Една индивидуална сеанса: 2500 денПополнете ја пријавата за закажување

  Име

  Презиме

  Телефон

  E-пошта

  Град

  Занимање

  Порака