fbpx
Блог

МАШКО-ЖЕНСКИ ПОЛАРИТЕТИ

Проблемите и предизвиците во нашите врски и искуства се одраз нашата внатрешна динамика за која што суште не сме свесни…
Read More
Блог

Отвори го својот ум за нови исксутва

Многу од нас се обидуваат со читање и прибирање на информации да направат промена, а наместо промена се појавува чувство…
Read More
Блог

Физичката присутност како услов за длабока внатрешна промена

Многу од нас се обидуваат со читање и прибирање на информации да направат промена, а наместо промена се појавува чувство…
Read More
Блог

ПРОНАЈДИ ЈА СИГУРНОСТА ВО СЕГАШНИОТ МИГ

Пронајди ја сигурноста во сегашниот миг Ако се навикнеме да ја користиме иднината на практичен начин, како временски концепт кој…
Read More
Искуства од учесници

Тоа беше мојот повик! Инспиративни искуства “Бесконечен потенцијал“

Тоа беше мојот повик! Инспиративни искуства “Бесконечен потенцијал“ Мојата љубов кон книгите постои од моето раѓање. Сакам читање, а уште…
Read More
Искуства од учесници

Ми се случи БУДЕЊЕ- “Бесконечен потенцијал“

Ми се случи БУДЕЊЕ- “Бесконечен потенцијал“ Долго време работев на себе, се трудев да разберам што е тоа што треба…
Read More
Искуства од учесници

Инспиративни искуства“Креирај се себеси“ – Сања Манчева

Инспиративни искуства“Креирај се себеси“ – Сања Манчева Мојот мотив за промена Од 2012 година непрестајно читав книги за личен развој…
Read More
Искуства од учесници

Какви промени ми донесе програмата “Креирај се себеси“

Какви промени ми донесе програмата “Креирај се себеси“ За мене програмата „Креирај се себеси“ беше е едно прекрасно патување. Научив…
Read More
Искуства од учесници

Ване Маркоски -Инспиративни искуства “Бесконечен потенцијал“

Ване Маркоски – Инспиративни искуства “Бесконечен потенцијал“ За време на нашите обуки се случуваат многу увиди и ослободувања кои можат…
Read More
Блог

Превземате ли одговорност за туѓите емоции?

Превземате ли одговорност за туѓите емоции? Оваа тема за мене беше голем предизвик и многу често без никаква причина се…
Read More
Блог

Дали се чувствувате заглавени во сопствениот живот?

Дали се чувствувате заглавени во сопствениот живот? Што значи трансформација?Трансформација значи нова реалност која што е ослободена од борбата, стравот,…
Read More
Блог

КАКО ДА ПОСТИГНЕТЕ ВНАТРЕШЕН МИР

Вашиот однос кон сопствениот УСПЕХ 1.Ослободете се од чувството на одвоеност. Сите сме едно. Многу често го слушаме тоа но…
Read More
Блог

Поглед во себе

Поглед во себе Сите ние сме родени со некоја цел која е врежана длабоко во нас и целото наше постоење….
Read More
Блог

Промени ја својата РЕАЛНОСТ (ослободување од парадигмите)

Променете ги програмите во кои верувате Што мислите за себе? Што мислите за својот живот? Дали верувате во среќа или…
Read More
Блог

Родителството е привилегија (како да бидеме најдобар пример)

Денеска многу често родителите бараат решение за однесувањето на своите деца, се прашуваат што треба да направат за да ги променат…
Read More
Блог

Твојот живот е СЕГА

Многу често одиме низ животот со доза на незадоволство постојано исчекувајќи нешто да се случи. Да пронајдеме подобра работа, да…
Read More