fbpx

Искуства од учесници

Тоа беше мојот повик! Инспиративни искуства “Бесконечен потенцијал“

Тоа беше мојот повик! Инспиративни искуства “Бесконечен потенцијал“ Мојата љубов кон книгите постои од моето раѓање. Сакам читање, а уште повеќе пишување. Душата да ми ја свртиш кон празно, верувај дека со зборови ќе напише нов свет и од тоа празно ќе состави среќа. Читав многу. Немав истрасирано пат, па трагав по сите жанрови. Ми …

Тоа беше мојот повик! Инспиративни искуства “Бесконечен потенцијал“ Read More »

Ми се случи БУДЕЊЕ- “Бесконечен потенцијал“

Ми се случи БУДЕЊЕ- “Бесконечен потенцијал“ Долго време работев на себе, се трудев да разберам што е тоа што треба да променам кај себе за да не се чувствувам “празно”. Гледав мотивациски видеа, читав книги, одев на едукации, медитирав, визуализирав и се тоа ми помогна да видам поширока слика, да ја подобрам комуникацијата со другите, …

Ми се случи БУДЕЊЕ- “Бесконечен потенцијал“ Read More »

Инспиративни искуства“Креирај се себеси“ – Сања Манчева

Инспиративни искуства“Креирај се себеси“ – Сања Манчева Од 2012 година непрестајно читав книги за личен развој и се задлабочував во голем број од вежбите во нив. Сите избрани вежби генерално се однесуваа на нешта кои ги посакував, надвор од мене. Она што тогаш не го разбирав беше токму тоа, преголемата свртеност кон надворешноста што ме …

Инспиративни искуства“Креирај се себеси“ – Сања Манчева Read More »

Ване Маркоски -Инспиративни искуства “Бесконечен потенцијал“

Ване Маркоски – Инспиративни искуства “Бесконечен потенцијал“ За време на нашите обуки се случуваат многу увиди и ослободувања кои можат да го променат животот на еден поединец. Главната причина за тие промени е отвореноста, храброста и спремноста на луѓето да превземат одговорност за својот живот. За да направиме промена потребно е одлука, вера и знаење …

Ване Маркоски -Инспиративни искуства “Бесконечен потенцијал“ Read More »