fbpx

 

Дали чувствуваш незадоволство од самата себе и другите околу тебе?

Можеби се чувствуваш заглавено или замрзнато? 

Ти недостига енергија? 

Спремна ли си да ги претвориш предизвиците во можност за развој?

Што можете да добиете од овој семинар?

Чувство на целина

Сама своја инспирација

Свесност за своите шаблони и алатки и како да ги промените

Поголема самодоверба

Внатрешна смиреност 

Чувство на внатрешна сигурност и поврзаност со својот потенцијал

Што ќе работиме?

 • Woman-centered Coaching е пристап којшто продира длабоко во корените на пречките и блокадите што жените ги имаат, како во креирање така и во остварување на своите желби, цели и визија. Се работи на ниво на промена на личниот концепт за себе и пробивање низ трите главни бариери што жените ги имаат (доживување на себе, на другите и на околината/животот). Ќе работиме и на внатрешните персони, на техники на говор со себе, креирање стратегии и рутини, планирање на енергијата и времето, како и поврзување со внатрешната мудрост за креирање подобри релации со себе, со другите и со вселената.
 • Embodiment е телесен пристап кој може да ви помогне во промена на својата внатрешна енергија и односот со себе и околината. Во нас постои интелегенција која точно може да ни каже кој е нашиот следен чекор, што навистина сакаме, како да водиме, кога да превземеме акција. Овој пристап делува на создавање на кохеренција помеѓу умот и срцето, а со тоа и промена на старата перцепција која е поврзана со минатото и трауматичните искуства во сосема нова димензија на доживување на себе и светот. Со помош на методи за самоводство, учиме како да се стабилизираме внатрешно, да го исклучиме модот за преживување на нашиот нервен систем, да се ослободиме од притисокот на времето и да влеземе во состојба на креативност, СЕГА И ОВДЕ за да допреме до својот неосвестен потенцијал.
 • New Code NLP е најновата методологија развиена од John Grinder, таткото на NLP (Невро Лингвистичко Програмирање), со која за прв пат ќе имате можност да се сретнете во Македонија. Овој пристап има повеќекратна намена во различни области од животот (здравје, бизнис, образование, родителство, опоравување од траума, спорт), каде посакуваме да креираме значително подобрување во однос на можностите и изборите кои ги имаме, перформансите, како и чувството на усогласеност со самите себе. Техниките на New Code NLP се првенствено наменети за само-апликација и само-помош. Со единствена намера да ни помогнат да развиеме состојба која ни овозможува да генерираме нови избори, токму во оние контексти каде што чувствуваме дека немаме задоволителен избор. 


Програмата ја водат:

 

Ирена Јакимова-

Илина Ведран – лиценциран тренер по методата на Лујза Хеј во Мк, Embodiment coach и тренер за личен развој 

Викторија Јордановска – NLP, New Code и Системски коучинг и НЛП тренерДатум, време и место:

Петок,9Јуни2023 

13:00 – 14:30 – добредојде и сесија 1

14:30 – 15:00 – кафе 

15:00 – 16:30 – сесија 2

16:30 – 17:00 – кафе/закуска

17:00 – 18:30 – сесија 3

18:30 – 19:00 – заклучоци и рефлексија

Сабота,10Јуни2023 

10:00 – 11:30 – сесија 4

 11:30 – 12:00 – кафе

12:00 – 13:30 – сесија 5

13:30 – 14:30 – ручек

14:30 – 16:00 – сесија 6

16:00 – 17:00 – заклучоци/рефлексија, прашања и затворање на обуката

ХОТЕЛ КОНТИНЕНТАЛ- СкопјеЦена за учество:

Редовна цена: 8,900 денари. 

ПОПУСТ за рана уплата или пријава со депозит до 26 мај: 7,900 ден. (имате заштеда од 1000 денари). 

ПОПУСТ за 2 лица одеднаш пријавени и со заедничка уплата: 16,000 денари.

Пишете ни ако имате потреба од плаќање на рати.

За компании по барање можете да добиете групна понуда

Инструкции за уплата:

Илина Ведран Дооел Скопје

210 070392470170 Нлб Тутунска Банка Скопје

Цел на дознака:  Работилница

Местата се со ограничен број.За да го резервираме вашето место уплатата извршете ја најкасно два дена по пријавата. 

Ви благодариме!

  Име

  Презиме

  Телефон

  E-пошта

  Град

  Занимање

  Порака